Kjøpsvilkår for Canva maler

 

Innledning:

Jeg ber deg lese nøye gjennom kjøpsvilkårene. Her finner du oversikten over det som er avtalt mellom oss, og som du har gått med på, ved kjøp av Canva designmaler.

Avtalen gjelder mellom deg, eller ditt firma, som kjøper og Kristine Valberg Design som selger. Firmaet har organisasjonsnummer 927520001 og representeres av Kristine Valberg.

Dersom du lurer på noe i dette dokumentet ber jeg deg kontakte meg på [email protected].

 

Betaling, Angrerett og Garanti:

Betaling skjer via bankkort eller kredittkort. Faktura/kvittering sendes fra vår betalingsleverandør Stripe. Vi aksepterer Visa og MasterCard gjennom Stripe og Kajabi. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) og er 100% sikre.

Ved nedlasting av digitale enkelttjenester, faller angreretten bort så snart tjenesten lastes ned, ifølge forbrukertilsynet. Normal angrerett og 14 dagers angrefrist gjelder da ikke siden du får direkte tilgang til det digitale produktet og kan benytte det med en gang. Dette betyr at i det du fullfører betalingen får du tilgang til produktet med en gang og dermed er det ingen angrefrist.

Ved at du kjøper produktet samtykker du til at angreretten bortfaller så snart betalingen er gjennomført.

 

Ansvar:

Kjøper forstår at Kristine Valberg/Kristine Valberg Design eller andre i tilknytning, ikke påtar seg ansvar for å gjøre jobben for deg. Kristine Valberg Design forplikter seg til å levere informasjon du har kjøpt. 

Det er kjøpers plikt å sette seg inn i, gjøre det en kan for å forstå, tilpasse til eget firma og implementere det som læres.

 

Canva designmaler:

Produktet er for deg som ønsker et oppsett av ferdige design som kan tilpasse ved å bruke Canva som designverktøy. 

Tilgang til Canva malene har du så lenge de er aktiv hos din Canva bruker (altså, ikke er slettet). Tilgang til takke siden med produktinformasjon er tilgjengelig så lenge designmalene er tilgjengelig for salg. Om noe skulle skje med firmaet (konkurs/avslutning el lignende) vil takkeside med produktinformasjon fjernes.

Viktig å merke seg:

Vennligst ikke kjøp designmalene om du ikke er kjent med Canva, ikke er villig til å lære deg Canva eller ikke er villig til å gjøre jobben med å tilpasse designmalene selv.

 

Betingelser for bruk:

Innholdet i sin helhet er beskyttet av opphavsrett. Kjøper kan ikke bruke innholdet, materialet eller deler av produktet på en måte som krenker firmaets rettigheter, eller som ikke er godkjent av firmaet. 

Allmenn tilgjengelig informasjon, som hvilke regler som gjelder, står kjøper fritt til å dele videre.

Kjøper har lov til å ta i bruk malene som gis ut, men ikke til annen bruk. Det er altså ikke lov å gi malene til andre eller selge dem videre.

Designmalene er til personlig bruk, til deg og/eller din bedrift. 

 

Endringer:

Disse vilkårene kan bli endret fra tid til annen. Den seneste versjonen finnes alltid på vår nettside knyttet til salg av det aktuelle produktet. Endringer i vilkårene gjelder bare for designmaler som er kjøpt etter at den endrede versjonen er lagt ut på vår nettside. 

 

Refusjon:

For kjøp av varer og tjenester mellom næringsdrivende og forbruker reguleres reklamasjonsretten av forbrukerkjøpsloven. Forbrukerkjøpsloven gjelder dog kun for salg av ting, og dermed ikke for digitale tjenester. Det er således ingen lovbestemt reklamasjonsrett for digitale tjenester.

 

Kontakt:

Kristine Valberg
[email protected]
46447897

 

Sist endret: 02. Oktober 2023