Gratis Canva tips

Gratis Canva tips

mine beste tips for at du skal jobbe smartere, ikke hardere

Legg igjen navn og e-post for å få tipsene tilsendt umiddelbart.

Vi hater spam og vil aldri misbruke opplysningene dine. Du vil motta eposter fra Kristine Valberg Design med nyttige tips, tilbud og nyheter. Du kan når som helst trykke "avmelding" i en e-post fra oss. Personopplysningene dine vil behandles i tråd med personvernerklæringen, se særlig punkt om overføring til tredjeland.

ER DU KLAR FOR Å TA UT POTENSIALET I CANVA?

Disse Canva Tipsene vil hjelpe deg med:

01

Struktur og orden

et system som vil gjøre det enkelt for deg å finne frem til tidligere prosjekter og filer

02

Spare tid og jobbe effektivt

enkle funksjoner og grep som vil effektivisere arbeidsflyten din og spare deg tid

03

Spare penger

tid er penger - med en god struktur og effektiv arbeidsflyt sparer du penger på sikt

DIN CANVA GUIDE

Hei, jeg er Kristine Valberg

Selvlært designer og verifisert Canva Creator

 

Jeg er gründeren bak Kristine Valberg Design og har siden 2020 jobbet fulltid med Canva. I 2021 ble jeg verifisert Canva Creator som innebærer at jeg lager designmaler og grafiske elementer til Canva. 

Canva inneholder masse nyttige ressurser (designmaler, funksjoner og grafiske elementer) som enhver gründer vil dra seg god nytte av.

Tipsene jeg har samlet i denne guiden er tips jeg selv skulle ønske jeg hadde fått når jeg først startet med Canva. Funksjoner og strukturer som legger et godt grunnlag for å kunne jobbe raskt og effektivt i Canva - slik at du jobber smartere, ikke hardere.

"Jeg syns tipsene var veldig bra. Har sett mye tips og mange av de er veldig selvforklarende. Dine syns jeg man lærte noe av. Bra jobba!"


LISEN VENNESLAND,
@lisen_vennesland

"Nå har jeg gått igjennom freebien din og jeg bare elsker alt!! Det ser smashing ut... Kort og konsist og med fokus på kunden. Bra jobba!"


KARI HAALAND,
@karishaaland