Tjenester jeg tilbyr


Ut fra mottatte henvendelser og tidligere oppdrag har jeg her listet opp mine mest etterspurte tilbud. Ta gjerne kontakt om du skulle ha spørsmål eller ønsker å ta en prat.

 • Canva opplæring
  Digitalt og fysisk.
  1 til 1 eller grupper.
 • Designmal pakker:
  Tilpasset dine ønsker og behov.
 • Grafisk profil:
  Oppsett av logo, farger og fonter.
[email protected]

[email protected]

SEND MEG EN MAIL

Build Up Helgeland


Kristine er svært dyktig og leverer alltid topp kvalitet. Hun er nøyaktig, kreativ og pålitelig. Vi har fått grafiske maler til flere prosjekter vi jobber med, i tillegg lager hun grafisk materiell til annonser som virkelig skiller seg ut i mengdexn. Vi er svært fornøyde med vårt samarbeid med Kristine. Anbefales!

Elisabeth Linder - www.buildup.no

Trine Grung


Jeg ELSKER Canva og fant Kristine sitt design på canva. Da jeg oppdaget at hun var verifisert canva designer OG norsk.....da ble jeg ivrig. Vi hadde en zoom og hun definerte hva mine farger burde være og hun kan sakene sine. 100% fornøyd garanti!

Trine Grung - www.trinegrung.no

Locat3D


Helt utrolig hva Kristine får til på kort tid, samtidig som hun velvillig deler sin kunnskap om Canva. Utmerket ressurs for vår startup, hvor hun med bare noen få klikk gjorde slides i vår picth deck visuelt helproffe.

Hun lastet opp vår eksisterende bedriftsprofil, bilder, elementer og presentasjoner inn i Canva, for så å strukturere det opp for effektivt bruk. I tillegg har hun på en rask måte satt oss inn i bruk av Canva, slik at vi enkelt kan gjøre endringer på one-pager, pitch deck, presentasjoner og SoMe poster selv.

Helt perfekt for en startup som ønsker å utrykke seg profesjonelt, samtidig som man snur på hver enn krone.

Tusen takk for all hjelp, hilsen alle oss i Locat3d AS.

Thomas Bentzen - www.locat3d.no

Arbeidsvett


Det er vanskelig å få gitt nok skryt av "Kristine Valberg Design". Kristine har gitt mer opplæring i Canva og også hjulpet meg å utvikle design på mine poster.

Under prosessen svarte hun på alle spørsmål mellom himmel og jord. Hun var enormt forberedt til opplæringen og var opptatt av at den skulle være tilpasset meg og hva jeg trengte for å nå mine mål.

Jeg satt igjen med mer enn forventet etter å ha benyttet Kristines tjenester. Opplæringen og designet hun hjalp meg med var uunnværlig for meg, og bistanden hennes var utstrakt.

Jeg tror jeg kan garantere deg at du ikke kommer til å sitte igjen å tenke at dette ikke var penger vel brukt. Jeg tror du kommer til å sitte igjen å tenke at "dette, det trengte bedriften min".

Marianne Haaland - @arbeidsvett